Press ESC to close

Door Nederlandse vissers gevonden schedel was van Brits staatsburger

Een schedel die in september vorig jaar in het net van de Nederlandse Noordzeetrawler werd gevonden, is die van de 22-jarige Brit Liam Graham, zo heeft een onderzoek naar zijn dood uitgewezen.

Graham, uit Rochester in Kent, verdween nadat hij betrokken was bij een auto-ongeluk en werd op de lijst van vermiste personen geplaatst nadat pogingen om hem te vinden op niets uitliepen, meldden lokale media in Kent.

Volgens getuigen had de man gedronken en drugs gebruikt voordat hij bij twee vrienden in de auto stapte en vervolgens crashte. Graham verliet vervolgens het toneel.

De Nederlandse autoriteiten namen in november contact op met de politie van Kent over de schedel. DNA-testen hebben nu bevestigd dat het van Graham was, zo blijkt uit informatie uit het gerechtelijk onderzoek naar zijn dood. Assistent-lijkschouwer James Dillon Graham zei dat Graham in de Theems moet zijn beland en dat zijn lichaam door de stroming naar de Noordzee is gebracht.

Vermoedelijk is de man kort na het ongeval in het water beland, mogelijk omdat hij onder invloed was of gewond raakte bij het ongeval. Er is niets dat op een misdaad wijst, zei Dillon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *