Press ESC to close

Nederlandse drugssmokkelaar probeert de politie te ontwijken door naar de kust te zwemmen

Er zijn twee mannen geweest, een Nederlandse en een Engelse beschuldigd van drugs smokkelen nadat ze voor de kust van Engeland waren gesignaleerd in een opblaasboot met 350 kilo cocaïne aan boord.

De boot met twee mannen en de drugs aan boord werd opgemerkt door kustwacht dicht bij de badplaats Wrentham in Suffolk op maandag. De Nederlander Ferhat G, 31, sprong overboord en probeerde dat te doen ga weg door naar de kust te zwemmen, maar werd opgepakt voordat hij land kon bereiken.

De drugs, met een straatwaarde van zo’n €44 miljoen, werden verborgen aangetroffen onder een zeildoek. Onderzoekers denken dat het om een ​​boot ging gereisd de zee op, waar het een groter schip was tegengekomen en de hoeveelheid drugs had verzameld.

De tweede man was de 55-jarige Bruce K uit Norfolk, Engeland. Beide mannen verschenen woensdag voor de rechter en werden aangeklaagd drugs smokkelen.

De route tussen Nederland en Suffolk wordt nauwlettend in de gaten gehouden door de politie en zou een populaire route zijn drugs route. In februari trof de Britse politie 200 kilo ketamine aan op een Nederlandse trawler En vijf Britse staatsburgers werden gearresteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *