Press ESC to close

Vind de beste spaarrente voor jouw spaargeld. Spaarupdate april 2024.

Goed nieuws voor spaarders! Hoewel de grote banken in Nederland nog wat terughoudend zijn met het verhogen van de spaarrentes, zijn er toch een aantal banken die flink boven de gemiddelde spaarrente van 2 procent uitstijgen. Wij hebben voor jou een handig overzicht gemaakt van waar je nu de beste rentes kunt scoren. Dus, waar wacht je nog op? Lees verder en ontdek waar je spaargeld het meeste kan opleveren!

Hier volgt een ranglijst van banken die momenteel de hoogste spaarrentes bieden. Laten we een kijkje nemen:

9. InBank
Deze Estse favoriet biedt een mooie 3,24 procent rente, zonder minimale inlegvereisten tot een maximum van €100.000. Bonus: geen bronbelasting voor niet-ingezetenen!

8. Alisa Bank
Een klein dipje voor Alisa Bank, die nu 3,26 procent rente biedt. Ooit stond ze hoger, maar ze blijft een goede optie met haar variabele rentetarief, uitbetaald per kwartaal.

7. Klarna
Ja, die van het achteraf betalen! Klarna biedt een constante rente van 3,29 procent, uitgekeerd op maandelijkse basis, met een maximale inleg van €85.000.

6. Bigbank
Bigbank springt van 2,80 naar 3,30 procent rente en blijft sterk met een uitkering per jaar. Flexibiliteit is key: geld opnemen of bijstorten kan altijd.

5. Collector
Deze Zweedse bank biedt een rente van 3,33 procent met kwartaaluitkeringen, tot een maximale inleg van €85.000.

4. Distingo Bank
Frankrijk doet ook mee! Distingo Bank presenteert een rente van 3,35 procent met dezelfde kwartaaluitkeringen, toepasbaar op bedragen tot €100.000.

3. Banca Progetto
Deze Italiaanse topper blijft stabiel met 3,50 procent rente, al wordt deze slechts jaarlijks uitgekeerd en gelden er bepaalde inlegvoorwaarden.

2. Santander Bank
Bijna bovenaan! Santander biedt een heerlijke 3,66 procent, en dat zonder enige inlegbeperking. Rente wordt maandelijks uitgekeerd.

1. Trade Republic
En de kroonspeler blijft Trade Republic, met een top rente van 4,00 procent per maand. Super flexibel, maar let op: boven de €50.000 ontvang je geen rente meer.

Dus, waar ga jij je spaargeld parkeren? Vergeet niet altijd de juiste rentegegevens te controleren voordat je een keuze maakt. Jouw spaargeld verdient immers de beste behandeling!


15 apr.
Trade Republic4,00%
Santander Consumer Bank3,66%
Banca Progetto (via Raisin)3,50%
Distingo Bank (via Raisin)3,35%
Nordax Bank (via Raisin)3,33%
Collector (via Raisin)3,32%
Bigbank3,30%
Klarna (via Raisin)3,29%
InBank (via Raisin)3,24%
Alisa Bank (via Raisin)3,19%

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *