Press ESC to close

In het Nederlandse voetballied Larger than Life staan ​​de spelers centraal


Ster-dj Armin van Buuren, indiepopband Chef’Special en de spelers zelf staan ​​op het anthem van het Nederlandse team voor de Europese kampioenschappen van deze zomer in Duitsland.

Van Buuren en Chef’Special schreven Groter dan het leven en schakelde het team in om voor het eerst sinds de belter van André Hazes uit 1988 de achtergrondzang te verzorgen Wij houden van Oranje. Het nummer is volledig in het Engels.

“De baan combineert de eenheid, de ambitie en de passie die nodig zijn om deze zomer kampioen te worden in Duitsland”, aldus de KNVB.

Delen van de track met de spelers zijn opgenomen tijdens een schrijverskamp dat tegelijkertijd met het trainingskamp van de spelers werd gehouden. In de video is Virgil van Dijk te zien die de spelers leidt in de zang en het klappen bij het nummer.

“Ik vond het erg leuk om met het team samen te werken”, zei Armin van Buuren in een minidocumentaire over het maken van het nummer. “Ons nummer belichaamt het geloof in het waarmaken van de droom. Die beker is van ons!” hij zei.

Oranje, in Groep D samen met Polen, Frankrijk en Oostenrijk, trapt hun campagne tegen Polen op 16 juni af in Hamburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *